En flott fredag med en snabb vändning…

Det här inlägget skulle nog ha sett ut något i stil med såhär;

En ledig fredag från Borta-jobb som istället tillbringats på lrfs regional-stämma. Utsläppt hår, lilla klacken på skon och fina kappan på.

Där förutom stämmohandlingar, lunch och trevliga människor också inneburit att jag nu är invald i valberedningen för lrf Västernorrland. Mycket roligt!

På gott humör efteråt med en handling på stora Maxi (där lilla Ica Nära-jag tycker det är så stort och man hittar inte det man ska osv..!) styr kosan hemåt för hämtning av två små på föris och sedan fredagsmysa hela familjen tillsammans.

Ska bara stanna och slå i några liter bränsle..

Och där ändras hela goda fredagsfeelingen för där står jag än. Handbromsen går inte ur (elektronisk) så jag står där jag står helt enkelt. Lite sådär panikartat för att fixa ihop hämtning av barn och så men det löste sig till slut. Känns ju sådär när barnen är de ända kvar på förskolan och de blir en senare hämtning än planerat…en fredag…

Så här sitter jag nu och väntar på min snälla mor som kommer och hämtar mig. En sväng över till verkstaden och hämta vår andra bil som ni vet blev fel på också men som de inte hittar nått fel på (känns ju tryggt). Så pappa och kids får väl äta typ gröt och ägg till middag för här sitter ju jag med maten i bilen.

Och innan jag och bil är hemma så är det väl nattningstid ändå.

Så det var den härliga fredagen. Jag fick ju tid att blogga här i alla fall, instängd i en bil.

Där fick man för att ha haft det lite flott.

Men hem kommer jag i alla fall och fredagsmyset väntar såklart ändå ikväll även om det inte riktigt blev som jag hade tänkt.

Hoppas ni haft en dag med lite bättre flyt!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.