Påskhelg och Lovisuppdatering!

Påskhelg har det varit.

Påskkärringsgäng så pyntar ris, blåser ägg och letar ägg på gården.

Jag har haft jobbhelg på Borta-gården, men helgjobb innebär några timmar hemma över dagen. Jobbar morgonpass, åker hem och sedan tillbaka för eftermiddagspass hos kossorna.

Men långfredagen var ledig och efter att jag och barnen gjort lagårn då prickade vi in några solstrålar och grillade lunchen ute.

Det var även en väldigt intelligent ko som lirkade in sitt huvud och sina horn på ett väldigt bra ställe men kom sedan Inte därifrån… Suck. Hämtade en domkraft först för att prova om man kunde trycka upp röret ett par cm, om det kunde vara det avgörande att hon kunde ta sig ur. I alla fall prova det innan man tar till rondellen…

Och…det gick! Hon kom lös och röret är intakt!

På påskafton blev vi serverade lyxbuffé hos svärmor efter att jag var klar i lagårn. Såå gott att jag var mätt till dagen efter.

C har varit hemma i helgen då jag har jobbat. Vi har även där mitt-över-dagarn haft städning på gården, vårstädning.

Och en uppdatering om Lovis och kalven måste jag ju dra också! De mår fortsatt fint båda två! Kalven diar från minst två andra kor som tillåter och Lovis står och tittar på medans hennes kalv äter men tar sedan hand om den igen.

Måndagen var det ledig dag men då åkte C iväg på jobb men vi åkte på påskutflykt med mormor och morfar och Gammelmormor!

Till Måviken bar det där det läade bra i den annars blåsiga dagen. Det grillades hamburgare och mormor hade bakat en kanintårta!

Vi skrattade gott åt hur den såg ut jämfört med originalet på bilden men visst är den ändå väldigt söt! Och om inte annat supergod! Och DET är ju faktiskt det viktigaste!

Ett gäng dinosar var även med och lekte på stranden!

Ser ni så spegelblank havsvik. Varvat med lite blåst och några snöflingor, aprilväder med andra ord!

Ett jättehattigt inlägg men det blir så när man ska komma ikapp lite av tiden som gått.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.