Fördel

Jag tog en springtur efter frukost fatksikt, i strålande höstsol! Fördelen när man är egen wink Nu är det i princip mörkt när man är klar i lagårn så varför inte ta vara på soltimmarna om man kan! smiley

Nivån i dyngbrunn har inte  minskat idag, snarare ökat… Massor med träbitar, plast- och nätbitar, enselagetussar mm som fastar i pumpen och så börjar det bli tjockt. Så flera lass vatten har de kört till brunnen och sedan suttit med den stora "propellern" och rört om, hela dagen har ägnats åt det. Men nu är hoppas vi att det är tillräckligt bra för att kunna köra ut så mycket som möjligt imorgon som förhoppningsvis också blir sista skit-körar-dagen. 

Jag hade kvällspasset i lagårn. Det sista man gör är att spola hela mjölkgropen med högtryckstvätt. När jag hade spolat halva tvärdog tvätten. Tror att den har brunnit, det kom lite rök från den och luktade bränt iaf… Jag gick in.

Nu är det soffläge, eller nej jag ska duscha nu först sen blir det Bonde Söker Fru! smiley

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.