Får lägga band på mig

Godmorgon. Morgonens mjölkning är gjord. C är fortafarande inte hemma och jag har ingen aning om hur länge han är borta, han glömde mobilen hemma. Det har slutat snöa så jag hoppas inte allt för länge.

Jag fick ett mail igår, med filmen! Ja inte TV-Jarowski-filmen utan den Norrmejerier har gjort inför den kommande kampanjen. De var ju här och filmade för ett par månader sedan och det var för den här jag var och spelade in i studion. Och vet ni, den blev ju jättebra! laugh Var lite nervös över att se och höra sig själv men jag är riktigt nöjd över hur bra de har satt ihop det! Det jobbiga är nu att de vill att jag väntar med att lägga ut den innan kampanjen dragit igång. Så jag får försöka lägga band på mig till vecka 12. Så ni kommer att få se den, snart wink

Det har gått tre larm den här veckan. Jag har tagit på mig jour idag och imorgon så vi får se om det dyker upp nått mer.

Nu ska jag ta en powernap och sedan ladda för damernas 3mil! smiley

Jag har en mysig kompis hos mig här i soffan wink

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.