En kväll i Juni.

Vi började dagen med att ta på regnkläder och åka med pappan där slotterkrossen står. Ja fälgen är ju väck på den och vi har väntat på en ny sedan förra veckan för de råkade skicka den till fel ställe… Sådär asbra just i denna tid då den bara ska gå! Men men en ny hade kommit hem och den gamla skulle bort så v hänkade och hjälpte till att ta bort den.

Lilla P satte sig i gräset och käkade lite äpple efter att ha strosat omkring en stund på lägdan. Och finaste Kajsa agerade så snällt ryggstöd.

Moster Fanny slutade tidigt idag så vi passade på att åka och hälsa på gammelmormor och gammelmorfar en sväng. Vi fick såklart gofika och Lilla P stökade som vanligt ner hela huset.

Vi kom hem och gosade lite med pappan som laddade för att ge sig ut och slå. Och NU är det äntligen vårt gräs som ska tas! Lite värden vill vi ju eftersom att har en del ungdjur som ska växa så vi inte bara tar sen-sen tråkgräs.

Jag och Lilla P gjorde oss i ordning för en kvällstur. Den lilla i pyjamas i vagnen och den större i träningskläder och springskor. Efter att ha varit gråmulet och regnat hela dagen så sken det upp och blev världens finaste sommarkväll.

Vi gick förbi kalvarna och det går ju absoluut inte att missa! Så lillhuvve kom upp och putade ut myggnätet för att ta sig titt på sina vänner.

Sedan somnade den lilla och mamman började springa. En sån där skön tur. Med lite stopp för fotografering av den fina kvällen och så.

Vallen står där grön och tjock och bara väntar på att slås ner.

Och där kommer C som snart får det jobbet gjort.

På andra sidan har sådden kommit upp fint, men där är det ju ett bra tag bort innan det är redo att tas.

Lite synd att Lilla P somnat när vi gick förbi fåren. då de var vd vägen för en gångs skull.

Och när rundan var gjord flög tröja nummer två av. herregud vilken varm kväll det blev också, och så kördes lite kroppsstyrkeövningar på gräsmattan. Ett rekord i handstående så jag blev helt paff. säkert 10 sek! Haha mycket för en annan, men har i provat, sekundrarna tickar så långsamt när man står upp och ner!

Sådär idylliskt i kvällssol och småkvigor i bakrunden.

Och så avslutar vi med ett misslyckande i stå på huvudet.

Lilla P sover nu i sin säng och jag ska hoppa i duschen. Sent blev det här inlägget klart då jag samtidigt fått en massa fina bilder av kusin Nathalie som togs igår som har distraherat lite…!

Men trevlig kväll och godnatt och så!

3 reaktioner till “En kväll i Juni.

  1. Det är en blandis! 😄 Men störst del Border Collie,sedan är det också schäfer, collie, flat och samjoed! En salig blandning men det blev världens finaste hund! 😍😘

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.