Intensiv vecka och något ovälkommet.

Här hanns det inte med någon titt igår. Jag klev upp tidigt och åkte på Borta-jobbet. Lite läskigt är det köra tidigt i mörkret nu, kommer det en sån där Skogskung klampandes igen?

Gårdsfolket på Borta-gården är bortresta så det är jag och en till kille som håller ställningarna på gården. Det betyder lite mer jobb de här två veckorna än mina annars tre dagar i veckan. De senaste dagarna har jag lite smått börjat känna av foglossning – NEEJ! Det känns inte alls roligt om det hade tänkt bli värre. Jag hade inga som helst problem med Lilla P. Kände lite precis på slutet om man hade jobbat lite för mycket under dagen så var det ont på kvällen men då var jag ju höggravid med magen i vädret. Nu är det liksom halvvägs in. Men man vet ju inte, det kan ju gå över också har jag förstått. Så jag tänker lite extra på vad jag gör nu. Försöker undvika så gott det går att bära tungt, snedbelasta bäckenet och så. Igår var vi tvungen att bära spån men vi tog det lugnt och jag bar de korta sträckorna. Hade inte mer ont igårvkäll så det verkar ha gått bra.

Direkt efter jobb så hämtades Lilla P och ett besök på affären. En ärtsoppskorv fick bli den snabba middagen. Vi gick ut hela lilla familjen och körde balar till djuren ute. Samarbete och familjetid när det är som bäst. Sedan en snabb dusch och så lämnade jag mina pojkar hemma och åkte på årsmöte på Järnsta, Pontus förskola. Det är ju ett kooperativ så såna här möten hör till.

Sängen direkt när jag kom hem och idag kliver inte mamman upp upp-och-jobba-tidigt. Jag har föräldradag på dagiset så det blir ett avbrott i den här jobba-borta-veckan med en dag med barnen och Lilla P.

Så dags att klä på sig efter vår lilla frukost här och bege sig mot Järnsta.

Tråkigt och dåligt med bilder idag tyvärr!

Ha en bra dag!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.