Fint med helghjälp och farlig skönhet.

Våren är kort här i norr. Det smyger på lite men sen bara pang. Ett par veckor kan man kalla vår, egentligen, sen blir det liksom sommar. Så allt blir väldigt koncentrerat. En kort tid det ska hinnas mycket på helt enkelt.

Idag kan vi kalla en sommardag i maj. I shorts och linne har det stängslats många timmar tillsammans med svägerskans karl.

Men även ensam där på eftermiddagen då det behövdes både lite barnpassning och matlagning hemma.

Tibasten blommar än. Denna farliga skönhet som vi har i utkanten av vårt hygge/bete. Den som vi brukade gå långt in i skogen och leta reda på tidigt på våren för att få se dessa lila blommor som doftar på flera meters avstånd. Blommande i tidig vår. Nu är det inte så långt in när skogen är borta. Den är på utsidan av stängselt då den är mycket giftig.

På eftermiddagen så hade svägerskan fixat middag till oss alla.

Fint att få denna hjälp vi fått i helgen alltså! Stängselhjälp och barnpassningshjälp. Och en serverad middag på det, inte fy skam!

Och en springtur i kvällen hann jag med. När barnen sov och pappan satt fastklistrad framför denna Hockey som jag har noll intresse för… Så vi ägnade oss åt varsitt intresse ikväll då kan man säga!

Nu är det godnatt!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.