Frågestund

Ååh vilken grym springtur jag fick! Asfalt eller sandat så det gick bra att springa efter vägen. Det har blivit mindre löpning nu i vinterså jag var lite orolig att rundan skulle bli jobbig. Men det verkar som att benpassen på gymmet och pulshöjade intervaller har hållit kondisen uppe, det gick skitbra! laugh Ombyte och sedan ut till lagårn.

Nu tänkte jag såhär mina kära läsare. Jag har sett flera bloggare som har gjort såna här frågestunder så jag hakar på och gör en jag med, det kan ju bli kul smiley

Så hörrni, nu har ni chansen. Att fråga mig, precis vad ni vill! Om bondelivet, djuren, träningen, räddningstjänsten, ja allt! Ni kanske är nyfiken på något hos mig? Nått lite mer personligt. Eller kanske du har grunnat på något jag skriver ofta om men som du inte har en aning om vad det betyder men inte vågat fråga om, passa på nu! smiley

Jag svarar inte i komentaren utan tänkte svara i ett inlägg senare så alla kan få ta del smiley

Så, ös på ba! wink

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.