Massa ”vithuven”

Magkänslan hade rätt. Båda två har nu kalvat! Tror dom hade pratat ihop sig då båda gått över en vecka och sedan kalvar inom samma timme i princip… Blev lite paff då första kossan hade kalvat, det var två i boxen! Tvillingar smiley Ett år sedan vi fick tvillingar sist. En kviga och en tjur. Men det gör inget då de båda är "vithuven" alltså köttras. Andra kossan fick ju också det, en tjur. De kommer att födas upp till slaktdjur alltså.

Nu äntligen börjar det kännas som den "lugna" perioden. Man kan dra ut på kaffestunden, göra sånt där småfix och nu tänkte jag ge mig ut på en springtur. Har längtat hela förra veckan efter att springa! Får väl se hur det går då det lär vara lite halkigt och slaskigt efter vägen.

Sedan är det dags för lagårn igen.

Syster och bror smiley

Och så älskade 400 med sin tyvärr fula kalv…sad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.