Något vi aldrig gjort förut

Idag har vi haft en liten annorlunda dag. Något vi aldrig har gjort förut, tränat tillsammans, hemma på gården. Vi har ju kommit på att vi borde kanske träna lite inför Toughest i Maj. Så vi gjorde lite man-tager-vad-man-haver och provade på lite övningar. Jag börjar fundera på om man tagit sig vatten över huvudet. Kommer nog att bli många straffrundor för mig… Att gå armgång är ju svårare än vad det ser ut! Jag får så förbaskat ont i händerna! Förlorar liksom all kraft. Jätteirriterande då det känns som att armarna orkar. C flyger ju fram! Han är så sjukt starkt i armarna!

 

Vi började med armgång. La en stege på takbalkarna uppe på lon.

Sedan lite mer armstyrka. Att häva sig upp och över. Ett perfekt ställe mitt i lagårn!


Fick kämpa lite men till slut så! Vågade till och med (efter många skrik i panik) att snurra runt. Vi har kommit fram till att jag är otroligt feg! Tänker för mycket på att jag kan ramla…och oj vad ont det gör då! frown

C däremot är heelt tvärtom! Världens klätterapa som inte verkar ha några hämningar! Han gjorde lite mer avancerade konster wink

Självklart blev det ju lite jobb också smiley C tog mjölkningen för jag skulle på brandövning. Vi fick utbildning på nya selar. Mycket att hålla reda på! Remmar och grejer som ska vara på rätt ställe och känsla i det man gör. Behövs övning kan jag säga! Men vi tog oss både upp och ner på en kontainer så vi har ju klarat av det en gång iaf wink

Jag hade tänkt gymmet efter övningen men vi höll på så pass länge. Halv tio kändes som läge att åka hem istället.

Så, nu väntar sängen. Godnatt!

 

 

2 reaktioner till “Något vi aldrig gjort förut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.