Samlad trupp.

Han är hemma. Min man och pappan till mitt barn, snart till mina två barn.

Så himla skönt att det gått bra. Han tog det lugnt. Stannade och sov när han kände att det behövdes så han kom hem först mitt på dagen. Hellre det än att stressa hem efter 200 mil och osäkert väglag.

Så istället för att börja tidigt i morse så åkte jag på jobbet efter att skjutsat Lilla P på Järnsta. Då C inte hade kommit hem och kunde skjutsa.

Någon tyckte det var helfestligt att det var vitt på backen! Andra November och första snön.IMG_4154 IMG_4156 IMG_4157 

-Kul med snö mamma!

Så vi träffade inte pappan förrän nu i eftermiddag, efter jobb och dagis; Kramkalas!

Vi åt middag och sedan höll jag på att somna på soffan. Så. Himla. Trött. Det har gått bättre med tröttheten tycker jag den senaste tiden men jag tror att det var känslan av att C har kommit hem. Jag kunde slappna av. Det har varit rätt körigt om man säger så. Med Borta-jobb, hemma-jobb och pusslande med en Liten. Och så är jag ju preggo också!

Så vi tog ett kvällsbad tillsammans Lilla P och jag. Sen läggdags för den Lilla och nu kvällsmys för de vuxna. Med den härliga känslan av att vara ledig från Borta-jobb imorgon. Lilla P är ledig från dagis också och så är såklart pappan hemma.

En sån härlig kväll alltså! Vi är samlad trupp här hemma ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.