Ganska som vanligt, inte en kotte.

Vill börja med att säga TACK för den otroliga responsen på mitt förra inlägg! Blir så glad när ni delar vidare budskapet så fler kan få ta del av det. För det är viktigt, särkilt i tider som dessa, då måste vi börja fundera på grunderna i samhället. Varav en grundpelare är MAT. Det vi ALLA behöver, flera gånger om dagen, VARJE dag.

Annars då? Jodå, det rullar på här hemma på gården. Pappan jobbar borta efter en långhelg. En förisdag för de två äldsta gav mig en långpromenad ”runt sjön”. Flera byar passeras och det är vackra vyer både här och där. Älskade hemma. Så glad jag är att bo såhär, särkilt nu. Man behöver inte stöta på någon om man inte vill. Jag var ute och gick i drygt en timme och såg inte en kotte.

Här är läget ganska lugnt i coronatider, än så länge. Vi lever på ganska som vanligt här på gården.

Kajsa hänger med sina ko-mpisar.

Idag har C en hemmadag så vi ska väl ha en typisk sådan. Göra lagårn tillsammans och greja på här hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.