Sned höft och trasig bil.

Jag kom mig äntligen för att boka en tid hos kiropraktorn igen. Var ju där i våras då det flög till och jag fick så ont i ryggen att jag knappt kunde gå. Det visade sig vara en höftluxation, alltså hela höften som farit snett, som han fixade till. Kan tydligen hända vem som helst när som helst!

Men det har inte känts riktigt hundra i min kropp. Tänker att ”det går väl över” kanske bara är något muskulärt efter att allt kommit på plats igen men det har inte riktigt gett med sig. Inte gjort jätteont men vissa rörelser drar man sig för och det känns som att jag inte vill lyfta tungt. Efter en springtur gör det lite ont i ryggen osv. Jag känner min kropp och något är inte rätt!

Så nu fick jag tummen ur och bokade en tid. Naturligtvis den dagen som bilen inte funkar… Som tur var kunde jag låna svärmors bil och hon kom hit och såg efter 2/3 barn. Det är skörd på C´s borta gård så han är där han är. Men det visade sig såklart att det var snett igen. Så här har jag gått hela sommaren med sned höft. ”Varför kom du inte på en gång?”, ja jo det kan man ju fråga sig…

Och på en gång så känns det att nu är det rätt! Skönt ändå, att det var något FEL, inte bara jag som blivit svag och sliten som det känts den senaste tiden…

Jag köpte med mig ett nytt batteri på hemvägen från stora staden, tackade svärmor för barnvakt och tänkte lite snabbt byta batteri i bilen. Ha, BARA.

Fick efter lite om och men bort det gamla (med lite lagomt våld) men var tvungen att skruva bort en massa jox för att få dit det nya. Och det var inte ens säkert att just detta var problemet heller! Men det kändes värt att prova innan man ringer bärgare som drar iväg långt med bilen.

Men se på tusan så startade bilen efter bytet! Tjohoo!

Barnen har varit såå PÅ varandra idag och mitt tålamod inte det bästa, inte blev det heller bättre av ett drygt batteribyte kan man säga. Så när bilen startade packade vi in oss och åkte till ett utkikat, eventuellt hallonställe hemma i byn. Och genast blev det lite harmoni i gruppen.

Barnen åt lite hallon och seglade sedan iväg en bit i skogen och lekte så himla bra medans jag kunde plocka lite bär. Inte världens finaste som jag ser att alla andra hittar men en liter blev det väl till slut. Ett lugnare gäng stannade sedan till på badplatsen efter önskemål och det gjorde också susen för oss alla. Så mysig stund.

Och så denna lilla unge som bara är precis hur nöjd som helst, typ alltid. Och det njuter jag av så länge det varar!

En sen middag och lättnattade barn. Denna mor är nog också rätt lättnattad efter en dag då det varit mycket. Men en rak höft och en fungrande bil så är ju resultatet ändå rätt bra ändå måste jag säga!

God kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.